Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XST
Πιστοποίηση: ISO, SGS
Αριθμό μοντέλου: Aqu-lmbr-15
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD 100-1000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αρχική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: ημέρα 7 εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 μονάδες το μήνα
Όνομα προϊόντων: Βυθισμένη ενότητα MBR πρότυπο μεμβρανών: Aqu-lmbr-15
Κοίλο υλικό ινών: PVDF Διαστάσεις: (W) 530x (L) 1500
Περιοχή μεμβρανών: 15.2㎡ Ρυθμός ροής σχεδίου: 0.760.3m ³ /hr
εφαρμογή: κατεργασία ύδατος, καθαρισμός νερού και διήθηση, τρόφιμα και ποτό, σύστημα RO Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ελεύθερα ανταλλακτικά, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, συντήρηση τομ
Προέλευση: Κίνα Εξουσιοδότηση: 1year
Υψηλό φως:

Aqu-lmbr-15 βυθισμένη ενότητα MBR

,

Βυθισμένη PVDF ενότητα MBR

,

Βυθισμένη SGS ενότητα MBR

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF στην κατεργασία ύδατος αποβλήτων

 

Περιγραφή προϊόντων
Εισαγωγή της κοίλης βυθισμένης ίνα ενότητας MBR
Τα τελευταία χρόνια, ως τεχνολογία κατεργασίας ύδατος για την προστασία των περιορισμένων υδάτινων πόρων και του πολύτιμου περιβάλλοντος, η τεχνολογία μεμβρανών που χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει την παρμένη χρησιμοποίηση νερού προσελκύει μια εκτενή προσοχή σε παγκόσμια κλίμακα. Εκτός από τη μείωση του περιβαλλοντικού φορτίου με τη βελτίωση της αντιμετωπισμένης ποιότητας λυμάτων, το σύστημα μεμβρανών εφαρμόζεται ευρέως στην επαναχρησιμοποίηση λυμάτων και την προηγμένη νερό επεξεργασία επιφάνειας. Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της αυστηρής έλλειψης νερού, ultrafiltration και η τεχνολογία μεμβρανών μικροδιήθησης ευρέως χρησιμοποιούνται στον κόσμο.
Η ενότητα βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών (MBR) είναι μια νέα διαδικασία κατεργασίας ύδατος που συνδυάζει την παραδοσιακή τεχνολογία με την τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών. Η ενότητα μεμβρανών MBR βυθίζεται άμεσα στη δεξαμενή αερισμού για τον αποδοτικό solid-liquid χωρισμό, ο οποίος εμπλουτίζει τους μικροοργανισμούς στη δεξαμενή αερισμού και βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα της βιολογικής επεξεργασίας. Η κοίλη ενότητα βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών ινών PVDF (MBR) αποτελείται από το τροποποιημένες υλικό PVDF και την υποστήριξη ενδιάμεσων στρωμάτων πολυεστέρα καθαρά, η οποία έχει την καλή διαπερατότητα νερού, τις μηχανικές ιδιότητες, τη χημική αντίσταση και την κατά της μόλυνσης δυνατότητα, και η εκτίμηση διήθησης είναι 0,1 μικρά. Η ενότητα MBR χρησιμοποιείται ευρέως στην προεπεξεργασία RO, την επαναχρησιμοποίηση αποβλήτων, τη βιομηχανικές επεξεργασία απόβλητου ύδατος και την προεπεξεργασία κ.λπ. αφαλάτωσης νερού της θάλασσας.
Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 0
Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 1
 
Παράμετροι

 

Τυποποιημένη προδιαγραφή μεμβρανών:

Η τεχνολογία βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών είναι μια λύση μελλοντικός-απόδειξης για την επεξεργασία και του δημοτικού και βιομηχανικού απόβλητου ύδατος. Επιτρέπει σε σας για να μεγιστοποιήσει την αποκατάσταση των πόρων, να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες και να εφαρμόσει μια προοπτική κυκλικός-οικονομίας σε διαδικασίες σας.

Διαστάσεις Εικόνα Πρότυπο Υλικό κατοικίας Διαστάσεις Περιοχή μεμβρανών Ρυθμός ροής σχεδίου
(ίντσα) (χιλ.) (τετρ.μέτρο) (μ ³ /hr)
Aqu-λ Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 2  Aqu-lmbr-15 / (W) 530x (L) 1500 15.2 0.76-0.3
Aqu-ζ Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 3  Aqu-zmbr-8 / Φ160x1640 15.2

0.76-0.3

Χαρακτηριστικά

 

Χαρακτηριστικά της μεμβράνης PVDF UF/MBR:

 

1.High ροή

Η τροποποιημένη μεμβράνη PVDF εξασφαλίζει το υλικό μεμβρανών για να είναι σε πιό στενή επαφή με το νερό, και το νερό μπορεί να διαπεράσει την ίνα μεμβρανών στη διαφορά χαμηλής πίεσης, με αυτόν τον τρόπο εγγμένος την υψηλή ροή της μεμβράνης φίλτρων.

2.Excellent αντίσταση διάβρωσης

Το τροποποιημένο PVDF που η κοίλη ultrafiltration ινών μεμβράνη έχει την υψηλή αντίσταση οξείδωσης, μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως στις διάφορες κακές συνθήκες ποιότητας νερού και τους λειτουργούντες όρους στους οποίους οι υψηλές πράξεις οξειδωτικών συγκέντρωσης, είναι ανθεκτικές στη διάβρωση ποικίλου βακτηριδίου, και δεν θα χάσει τη λειτουργία του όπως το υλικό μεμβρανών είναι, αποσυνθεμένος και ηλικίας.

3. Υψηλής αντοχής

Το μοναδικό φλοιώδες στρώμα που αποτελείται από το υψηλό εκτατό σκάφος της γραμμής και την ορντινάντσα που τακτοποιούνται και τα πυκνά μόρια PVDF εξασφαλίζει ότι την ίνα της μεμβράνης φίλτρων δεν θα σπάσουν σε λειτουργία και εξασφαλίζει την ποιότητα αποβλήτων αποχέτευσης.

4.Convenient συντήρηση

Η όξινη και αλκαλική αντίσταση και η αντίσταση οξείδωσης PVDF εξασφαλίζουν ότι ο καθαρισμός συντήρησης και τα restorative αποτελέσματα καθαρισμού της μεμβράνης φίλτρων είναι καλύτεροι.
 

Εφαρμογή

 

Εφαρμογή της μεμβράνης MBR

1.Urban επεξεργασία εσωτερικών λυμάτων και παρμένη επαναχρησιμοποίηση νερού

2.High οργανική επεξεργασία απόβλητου ύδατος συγκέντρωσης στο φαρμακείο, ζύμωση, χημική ουσία, εκτύπωση και βαφή, τρόφιμα και άλλο

βιομηχανίες.

3.Transformation, βελτίωση και επέκταση του υπάρχοντος συστήματος επεξεργασίας λυμάτων

4.RO ή NF προεπεξεργασία

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 4

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 5

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 6

 

Συσκευασία και ναυτιλία

 

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 7

Κοίλη βυθισμένη ίνα MBR ενότητα PVDF UF για την κατεργασία ύδατος 8

Στοιχεία επικοινωνίας
Vera

WhatsApp : +17391819659