Μας ελάτε σε επαφή με
Vera Feng

Τηλεφωνικό νούμερο : 17391819659

WhatsApp : +17391819659

Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.

Η καινοτομία και η ανάπτυξη είναι τα σταθερά θέματά μας.

  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
  • Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες XST Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 6000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. ΕΠΕ Techonology κατεργασίας ύδατος Xinshengtai Xi'an (XST) (στο παρελθόν Co. ΕΠΕ επιστήμης & τεχνολογίας Xi'an Shengtaihuagong) ιδρύθηκε το 2003. Βρίσκεται σε μια xi'an-αρχαία πρωτεύουσα για 13 δυναστείες στην κινεζική ιστορία, όπου η όγδοη κατάπληξη του κόσμου, πολεμιστές τερακότας τοποθετημένοι.
XST αφιερώνει στη βελτίωση ποιότητας νερού, και αφιερώνει για να σχεδιάσει και παραγωγή του διαφορετικού εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος ειδών, βασισμένη στην έρευνα επιστήμης και την καινοτομία τεχνολογίας.

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Από καθιερωμένος, XST έχει τελειώσει χιλιάδες προγράμματα κατεργασίας ύδατος, που περιλαμβάνουν τη χημική βιομηχανία, το νερό αφαλάτωσης εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, το νερό ultrapure electrodeionization, την ιατρική βιομηχανία, τον καθαρισμό αεροπορίας, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, τη δημοτική θέρμανση, το μαλακωμένο κυκλοφορώντας νερό, τον καθαρισμό νερού διαβίωσης, την υφαλμυρή αφαλάτωση νερού, την αφαλάτωση θαλάσσιου νερού, την κατεργασία ύδατος βιομηχανικών αποβλήτων, την παρμένη επαναχρησιμοποίηση νερού, το πρόγραμμα πόσιμου νερού αγροτικής περιοχής, και το κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες, όπως η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Ουρουγουάη, ρωσικά, το Καζακστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Αιθιοπία, Χιλή, Ρουμανία, Μπαχρέιν, ΗΠΑ, Κένυα, Κάτω Χώρες, Τρινιδάδ και κερδίζουν την πολύ καλή φήμη. Μερικά από τα προγράμματά μας χορηγήθηκαν ως «σημαντικό πρότυπο προγράμματος προστασίας του περιβάλλοντος» από το εθνικό περιβάλλον που προστατεύει το τμήμα και το Υπουργείο των υδάτινων πόρων. Έχουμε κριθεί ως επιχείρηση αστεριών για να προωθήσουμε την τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος στις χώρες ASEAN για 4 διαδοχικά έτη.

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Συγχρόνως, εκτός από την ανάπτυξη της απόδοσης πωλήσεων, οι ηγέτες επιχείρησης XST έχουν δώσει περισσότερη προσοχή στα κοινωνικούς ζητήματα, τους οικονομικούς πόρους των ανθρώπων και στις επιχειρήσεις δημόσιας ευημερίας. Κάτω από την ηγεσία του γενικού διευθυντή ο κ. Lei Sheng, κάθε χρόνο, η επιχείρησή μας θα συμμετάσχει εθελοντικά σε μερικές δραστηριότητες δημόσιας ευημερίας όπως η φροντίδα για τα αριστερός-πίσω παιδιά, που δίνουν τα χρήματα για τις καταστροφή-κτυπημένες περιοχές, φροντίζοντας για τους ηλικιωμένους, που παίρνουν την πρωτοβουλία να επωμιστεί μερικές κοινωνικές ευθύνες.

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Ιστορία

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

1. 2003: Co. επιστήμης & τεχνολογίας xi'an Shengtaihuagong, ΕΠΕ που καθιερώνεται.
2. 2004: γίνετε επίσημο μέλος της ένωσης ποιότητας νερού το 2004.
3. 2004: Εισάγετε τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας από τη σύμβαση σημαδιών με τη Co. ηλεκτρικής ενέργειας Yilin Senmu Junpeng, ΕΠΕ.
4. 2005: Εξουσιοδοτημένος ως μόνος πράκτορας της μεμβράνης Csm στη βορειοδυτική Κίνα από τη Co. της Νότιας Κορέας Saehan, το ΕΠΕ-υποκατάστημα της ομάδας της Samsung.
5. 2006: αποκτημένο πιστοποιητικό Iso9001: 2000
6. 2006: Αντίστροφη όσμωση οργάνωσης και καθαρίζοντας κέντρο μεμβρανών Nanofiltration στη βορειοδυτική Κίνα.
7. 2007: το σκάφος Xi'an Juayuan Frp κατασκευαστικός τη Co., ΕΠΕ.
8. 2008: σχεδιασμένος από το Υπουργείο εμπορίου ως επιχείρηση αστεριών που ήταν κατάλληλη να προωθήσει την τεχνολογία της στη ASEAN (ένωση των εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας).
9. 2008: απαριθμημένος ως οριζόμενη επιχείρηση για να παρέχει τον ειδικό εξοπλισμό νερού στο πρόγραμμα νερού επαρχίας από το κρατικό γραφείο μεταφορών νερού.
10. 2008: μεγάλοι εξοπλισμοί πόσιμου νερού στην περιοχή 5,12 σεισμού.
11. 2010: αλλαγμένο όνομα επιχείρησης στην τεχνολογία Company Ltd. κατεργασίας ύδατος Xi'an Xingshengtai
12. 2010: υποβάλτε την αίτηση για το βιομηχανικό πάρκο προστασίας του περιβάλλοντος Xinshengtai κατασκευής σε Xi'an-xi'an-xianyang νέα μια περιοχή-εθνική νέα περιοχή βαθμού.
13. 2012: Η συμφωνία επένδυσης προγράμματος σημαδιών με τη νέα περιοχή Xi'an-xi'an-xianyang και τις εγκαταστάσεις για να χτίσει το βιομηχανικό πάρκο Xinshengtai, που καταλαμβάνει 24.000 τετραγωνικά μέτρα με την ετήσια αξία 30 εκατομμύριο δολάρια.
14. 2014: Κίνηση προς το νέο γραφείο 500 τετραγωνικών μέτρων μας.
15. 2015: Εκτιμάται ως επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας.
16. 2019: Ενημερώστε το πιστοποιητικό ISO9001, ISO14001 και ISO45001.

 

Υπηρεσία

Η επιχείρηση XST είναι επαγγελματική στους εξοπλισμούς κατεργασίας ύδατος για σχεδόν 20 έτη, που καλύπτουν το σύστημα RO, το σύστημα UF, το σύστημα EDI, το αποσκληρυντικό νερού, τα φίλτρα νερού, τις δεξαμενές FRP, τις μεμβράνες, τις κατοικίες μεμβρανών, κ.λπ. Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα, μπορούμε επίσης να κάνουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα. Κατασκευάζουμε τις μηχανές και κάνουμε τα προγράμματα επίσης, από καθιερωμένος, έχουμε κάνει πολλά προγράμματα και τα δύο κατεργασίας ύδατος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με τους πεπειραμένους τεχνικούς και την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, θα σας παράσχουμε η καλύτερες λύση και η υπηρεσία στους πελάτες μας.
Επιζήστε από την ποιότητα αναπτυχθείτε από την καινοτομία δημιουργήστε το εμπορικό σήμα από την αξιοπιστία και την ακεραιότητα
Η στρατηγική μας είναι να κερδίσει από την ποιότητα και να επιζήσει από την ποιότητα. Μόνο η ποιότητα μπορεί να μας οδηγήσει στην ευημερία.
Επάγγελμα-το ίδρυμα της ευημερίας. Για να βελτιώσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες με το υψηλό πρότυπο και τις ακριβείς απαιτήσεις. Το επαγγελματικό πνεύμα σημαίνει να μάθει τη σταδιοδρομία κάποιου με τη βαθιά καρδιά για να ερευνήσει τη σταδιοδρομία κάποιου επιμελώς για να μάθει και να καινοτομήσει βασισμένος στην αρχική γνώση για να είναι δημιουργικός και με την υψηλή επαγγελματική ηθική, την επαγγελματικές ηθική και την αφιέρωση. Η επιχείρηση χρειάζεται το επαγγελματικό προσωπικό. Η επιχείρηση θα είναι καλύτερη λόγω τους.
Η καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας σε μια επιχείρηση, και καθορίζει το μέλλον της επιχείρησης.
Η αξιοπιστία είναι το σημαντικότερο πράγμα άνθρωποι και το ίδρυμα της ακεραιότητας η ηθική είναι η πηγή αξιοπιστίας. Η αξιοπιστία και η ακεραιότητα είναι η βάση της οικονομίας της αγοράς, το ίδρυμα της επιχειρηματικής ανάπτυξης, η αιώνια επένδυση μιας επιχείρησης και ενός προσώπου.

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Το βιομηχανικό πάρκο προστασίας του περιβάλλοντος Xinshengtai χτίστηκε το 2011 εθνική νέα περιοχή βαθμού xi'an-Xianyang στη νέα περιοχή-α, η οποία καταλαμβάνει 24.000 τετραγωνικά μέτρα, που χρησιμοποιούνται κυρίως για το σχέδιο, την ανάπτυξη, και την κατασκευή των προϊόντων κατεργασίας ύδατος. Έχουμε τώρα 65 προσωπικό, με 70% του οποίου με τον ανώτερο ή προηγμένο τίτλο. Και καθιερώσαμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια και όργανα επιστημονικής έρευνας σε Xi'an. Παρέχουμε επίσης την ευκαιρία οικοτροφείου στους σπουδαστές συναδέλφων.
Πεπειραμένος μας και καλά - το εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να παρέχει τη πρώτη θέση ένα υπηρεσίες στάσεων από στην έρευνα περιοχών, το σχεδιασμό προγράμματος, την επιχειρησιακή διαπραγμάτευση, την εγκατάσταση και τη ρύθμιση, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Xi'an Xinshengtai Water Treatment Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2