Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XST
Πιστοποίηση: ISO9001, SGS
Αριθμό μοντέλου: Xstw-50
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD 5000-10000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 μονάδες το μήνα
Ικανότητα: 0.550m ³ /hr Εφαρμογή μηχανών: Βιομηχανίες, κατεργασία ύδατος αποβλήτων, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, απομάκρυνση νερού λάσπη
Υπηρεσία παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, τη σε απευθείας σύνδεση στήριξη, την τη Δύναμη (W): 0.75kw-45kw
Τάση: Τάση χώρας G.W.: το βάρος εξαρτάται από το πρότυπο
Χρώμα εξοπλισμού: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη Λέξεις κλειδιά: ταξινομώντας μηχανή αποβλήτων, εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων, μηχανή κατεργασίας ύδατος
Όνομα στοιχείων: Σύστημα επεξεργασίας λυμάτων MBR, εξοπλισμός εργοστασίων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος για τα υγειον λειτουργία: Επεξεργασία αποβλήτων
Αυτόματος βαθμός: Αυτόματος Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

Συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

,

εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 50m ³ /hr

,

ενσωματωμένο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων ³ 50m /hr

Βιομηχανικό συσκευασμένο αποβλήτων εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων νερού ενσωματωμένο εξοπλισμός MBR

Περιγραφή προϊόντων

 

Περιγραφή του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων MBR

Κοίλη μεμβράνη ινών χρήσης συστημάτων MBR για να κάνει solid-liquid το χωρισμό. Η σειρά NL βύθισε την κοίλη μεμβράνη ινών είναι ειδική αναπτυγμένη ενότητα μεμβρανών. Έχει την υψηλότερη αποδοτικότητα φιλτραρίσματος, μπορεί αποτελεσματικός να αφαιρέσει τα βακτηρίδια, τα ανασταλμένες μόρια και η ακαθαρσία, κατά συνέπεια παίρνουν το ανώτερο φιλτράροντας νερό. Σε πρόσθετο, λόγω κάθε περιοχής φιλτραρίσματος ενότητας μεμβρανών μονάδων η μεγάλη που, μικρή εγκατάσταση μεμβρανών καταλαμβάνει τον όγκο, μειώστε τον όγκο αντιδραστήρων και καταλάβετε την περιοχή.

Πρότυπο Ικανότητα: m3/h
Xstw-0,5 0,5 μικρότερο πρότυπο m3/h
Xstw-1 1 m3/h
Xstw-2 11-15 m3/h
Xstw-3 3 m3/h
Xstw-5 5 m3/h
Xstw-10 10 m3/h
Xstw-50 50 m3/h
Άλλη ικανότητα μπορέστε να είστε προσαρμοσμένη διαφορετική ικανότητα

 

Άποψη προϊόντων

 Εικόνες προϊόντων του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων MBR
Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 0Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 1Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 2

 

Διαδικασία προϊόντων

 

Διαδικασία του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων MBR

Η χαρακτηριστική διαδικασία συστημάτων MBR μπορεί να περιγραφεί όπως επόμενη:

Τα λύματα εισάγονται εξισώνουν το πέρασμα δεξαμενών από την οθόνη φραγμών 12mm, που χρησιμοποιείται για να εξισώσει την ποιότητα νερού και τον όγκο. Η ανάγκη ακαθαρσιών παρεμπόδισης τακτοποιεί σε κανονικό. Έπειτα, τα λύματα εξισώνουν μέσα τη δεξαμενή θα αντλήσουν στο σύστημα MBR, στο σύστημα MBR συνειδητοποιήστε ότι ο mirco-οργανισμός επιλύει τη μείωση, που περιέχουν την περιοχή αεροβικής και αντίδρασης ανοξίας, το δοχείο να μην υποβιβάσει την ακαθαρσία και τα ενεργά απόβλητα θα παρεμποδίσουν στη δεξαμενή μεμβρανών, το φιλτράροντας νερό παραγωγής μεμβρανών θα φθάσει στην τυποποιημένη επαναχρησιμοποίηση ή την απαλλαγή.

 

Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 3

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων MBR

Η τεχνική επεξεργασίας λυμάτων MBR έχει το ακόλουθο χαρακτηριστικό γνώρισμα:

1) Το υλικό μεμβρανών είναι polyvinylidene φθορίδιο, ισχυρή αντίσταση λεκέδων, εύκολη στην πλύση, κατάλληλη για την επεξεργασία λυμάτων η χημική αντίσταση οξείδωσης ιδιοτήτων σταθερή, ισχυρή, αυτό μπορεί να υιοθετήσει την κοινή πλύση agentia oxidability.

2) Η ροή μεμβρανών υψηλότερη από άλλο υλικό (όπως τα PP ή το PE) παρόμοιο προϊόν, υιοθετεί περιοδικά, χημική λείανση και χημική δυνατότητα παραγωγής νερού ενότητας μεμβρανών εγγύησης διαδικασίας πλύσης και ροή μεμβρανών.

3) Η χαμηλή trans-membrane πίεση, είναι συνήθως 0.01~0.06 MPA, μπορεί να υιοθετήσει την αρχή σιφωνίων και καμία δύναμη αναρρόφησης ανάγκης δεν μπορεί παραγωγή να ποτίσει, χαμηλό κόστος λειτουργίας.

4) Η τεχνολογία MBR υιοθετεί την ανοξία και την αεροβική συνδυάζοντας μορφή, τα λύματα εισάγονται στη ζώνη ανοξίας, κάνουν το μεγάλο αλλεπάλληλο οργανισμό μοριακού βάρους να επιλύσει στον εύκολο βιολογικό οργανισμό, κατόπιν να εισαγάγουν στην αεροβική περιοχή για να καταστήσουν τον οργανισμό βιολογικό να υποβιβάσει, συγχρόνως, για να κάνουν nitration της βιολογίας την αντίδραση, και κάνουν το denitrificationreaction, και από backflow στην περιοχή ανοξίας για να κάνουν τη διάσπαση νιτρικών, τελειώνουν τη λειτουργία διάσπασης νιτρικών.

Ερωτήσεις

 
1. Q: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Α: Εξαρτάται από τις ποσότητες διαταγής. Κατά γενική ομολογία, ο χρόνος παράδοσης θα είναι μέσα σε 4 έως 6 εβδομάδες.
2. Q: Πώς να συσκευάσει τα προϊόντα;
Α: Χρησιμοποιούμε την τυποποιημένη συσκευασία. Εάν να έχοντας τις ειδικές απαιτήσεις συσκευασίας, θα συσκευάσουμε όπως απαιτείται, αλλά τα τέλη θα καταβληθούν από τους πελάτες.
3. Q: Πώς να κρατήσει τον εξοπλισμό σας από τη διάβρωση;
Α: Χρησιμοποιούμε το παγκοσμίως διάσημο χρώμα, όπως SigmaCoatings, PainBow, κ.λπ. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς χρωματίστε αυστηρά σύμφωνα με την τυποποιημένη διαδικασία.
4. Q: Πώς κατασκευάζετε τον εξοπλισμό σας;
Α: Η τεχνολογία κατεργασίας μας περιλαμβάνει την κοπή λέιζερ/πλάσματος, την αυτόματη συγκόλληση, CNC την κοπή και την κάμψη.
5. Q: Πώς να εγκαταστήσει μετά από τον εξοπλισμό τον προορισμό άφιξης;
Α: Θα παράσχουμε τις λεπτομερείς απεικονίσεις σε σας. Εάν είναι απαραίτητο, θα στείλουμε τους τεχνικούς για να σας βοηθήσουμε. Εντούτοις, το τέλος θεωρήσεων, αεροπορικά εισιτήρια, στέγαση, αμοιβές θα καταβληθεί από τους αγοραστές.

Συσκευασία και υπηρεσία

 

Βιομηχανικός συσκευασμένος εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Vera

WhatsApp : +17391819659