Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XST
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Xstuf-010
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD 2000-10000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10-20 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 μονάδες το μήνα
Ικανότητα: 250 LPH-1000000 LPH Τάση: 110V-450V
Χρήση: Agricuture, εγχώρια χρησιμοποίηση Λειτουργία: Αυτοκίνητο ή εγχειρίδιο
αντλία: CNP, Grandfoes Αποκατάσταση: 75%
Χρώμα: Άσπρος, μπλε, ασήμι Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Μέθοδος καθαρισμού: CIP Όρος: Νέος
Υψηλό φως:

κατεργασία ύδατος συστημάτων 450V UF

,

Κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF

,

Κατεργασία ύδατος συστημάτων 75% UF

Ultrafiltration πώλησης UF υψηλής αποδοτικότητας ολόκληρο εσωτερικό εμπορικό βιομηχανικό σύστημα

Η Ultra-Filtration μεμβράνη είναι η καρδιά του συστήματος. Εάν το σχέδιο είναι ώριμο ή λογικό ή ακόμα και άμεσα καθορίζει εάν το σύστημα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου, και συσχετίζεται με την αντικατάσταση της μεμβράνης. Το νερό που αντιμετωπίζεται τους μικροοργανισμούς από τη συσκευή μπορεί να αφαιρέσει τα βακτηρίδια, την οργανική ουσία και. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή φάσης στη διαδικασία, το υψηλό ποσοστό ανάκαμψης, το μικρό μέγεθος εξοπλισμού, τη λειτουργία αυτόματου ελέγχου, την ισχυρή δυνατότητα εφαρμογής, την ευρεία σειρά εφαρμογής, καμία περιβαλλοντική ρύπανση και άλλα πλεονεκτήματα. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ένα σύστημα μέσος-μεμβρανών για να αφαιρέσει τα μόρια και την οργανική ουσία στο νερό.Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 0

S/NO. Όνομα Πρότυπο και προδιαγραφή Qty
1 Φίλτρα προγενέστερης επεξεργασίας    
1) Ακατέργαστη υδραντλία Αντλία CNP 1
2) Φίλτρο άμμου χαλαζία Με τη δεξαμενή φίλτρων και την άμμο χαλαζία 1
3) Ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα Με τη δεξαμενή φίλτρων και τον ενεργοποιημένο άνθρακα 1
4) Αποσκληρυντικό νερού Με τη ρητίνη και τη δεξαμενή ΝαCl 1
2 UF σύστημα Με τις μεμβράνες RO και τους μετρητές ροής 1
5) Φίλτρο ασφάλειας   1
6) Υψηλή αντλία Αντλία CNP 1
7) Ultrafiltration σύστημα   1
3 Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου Ηλεκτρονόμος ή PLC 1
4 UV αποστειρωτής   1
5 Γεννήτρια όζοντος   1

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 1


 

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 2

 

Διαδικασία διήθησης νερού:

 
 

1) Ένα φίλτρο άμμου χαλαζία:

Το ανασταλμένο θέμα στο νερό είναι ένα μικρότερο μόριο. Μπορεί να δει από το γυμνό μάτι ότι αυτά τα μόρια αποτελούνται κυρίως από το ίζημα, άργιλος, πρωτόζωες, άλγη, βακτηρίδια, και υψηλός - μοριακή οργανική ουσία, και αναστέλλονται συχνά στο νερό. Η άμμος χαλαζία μπορεί να αφαιρέσει τα μεγάλα μόρια των ανασταλμένων στερεών στο νερό. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας μπορεί να αφαιρέσει τη μυρωδιά της fishy μυρωδιάς και της μυρωδιάς που προκαλούνται από την αναπαραγωγή και την αποσύνθεση των υδρόβιων οργανισμών, των εγκαταστάσεων ή των μικροοργανισμών στο νερό, τη λασπώδες μυρωδιά ή astringency της οργανικής ουσίας, και το υπόλοιπο χλώριο που παραμένει στο απολυμαντικό νερό.

 

2) Ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα:

Ο ενεργοποιημένος άνθρακας μπορεί να αφαιρέσει τη μυρωδιά της fishy μυρωδιάς και της μυρωδιάς που προκαλούνται από την αναπαραγωγή και την αποσύνθεση των υδρόβιων οργανισμών, των εγκαταστάσεων ή των μικροοργανισμών στο νερό, τη λασπώδες μυρωδιά ή astringency της οργανικής ουσίας, και το υπόλοιπο χλώριο που παραμένει στο απολυμαντικό νερό.

3) Αποσκληρυντικό:

Προκειμένου να αποτραπεί η πτώση των ιόντων ασβεστίου και μαγνήσιου στο νερό στη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, η ενότητα μεμβρανών βλάπτεται από τα στερεά μόρια, και το μεγάλης κλίμακας ξελέπιασμα εμφανίζεται. Η προσθήκη ενός αποσκληρυντικού πριν από Ultrafiltration UF μπορεί να επεκτείνει το όριο κύκλων καθαρισμού συστημάτων και να επεκτείνει τη ζωή της μεμβράνης για να χαμηλώσει το κόστος. 4)Φίλτρο ακρίβειας:

Το φίλτρο ακρίβειας είναι η τελευταία συσκευή φίλτρων πρίν εισάγει τον Ultrafiltration UF οικοδεσπότη. Πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο δείκτης SDI ρύπανσης του νερού βρύσης πρίν εισάγει τον οικοδεσπότη UF είναι σταθερός κάτω από 4. Το καθαρό ποσοστό αποκατάστασης νερού της μονάδας UF είναι γενικά μόνο 50%-60%. Ο μέγιστος σχεδιασμένος όγκος νερού είναι 1~10 M3/hr.

 

5)Ultra-Filtration οικοδεσπότης:

Η Ultra-Filtration μεμβράνη είναι η καρδιά του συστήματος. Εάν το σχέδιο είναι ώριμο ή λογικό ή ακόμα και άμεσα καθορίζει εάν το σύστημα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου, και συσχετίζεται με την αντικατάσταση της μεμβράνης. Το νερό που αντιμετωπίζεται τους μικροοργανισμούς από τη συσκευή μπορεί να αφαιρέσει τα βακτηρίδια, την οργανική ουσία και. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή φάσης στη διαδικασία, το υψηλό ποσοστό ανάκαμψης, το μικρό μέγεθος εξοπλισμού, τη λειτουργία αυτόματου ελέγχου, την ισχυρή δυνατότητα εφαρμογής, την ευρεία σειρά εφαρμογής, καμία περιβαλλοντική ρύπανση και άλλα πλεονεκτήματα. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ένα σύστημα μέσος-μεμβρανών για να αφαιρέσει τα μόρια και την οργανική ουσία στο νερό.

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 3

 

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 4

 

1. Ultrafiltration το σύστημα έχει τη λεπτομέρεια φίλτρων υψηλότερη από τον παραδοσιακό εξοπλισμό διήθησης. Μπορεί εντελώς να αφαιρέσει όλα τα κολλοειδή και τα μόρια και να μειώσει την αξία SDI του ακατέργαστου νερού. Το διαπερατό νερό μπορεί να ικανοποιήσει τον όρο νερού τροφών για το σύστημα αντίστροφης όσμωσης.

2. Ο εξοπλισμός διήθησής μας είναι προσαρμοστικός σε όλα τα είδη ακατέργαστου νερού και έχει τη σταθερή επίδραση φιλτραρίσματος για να παραγάγει το καλής ποιότητας διαπερατό νερό.

3. Αυτή η ultrafiltration συσκευή έχει τη λογική δομή και παίρνει λίγο διάστημα.

4. Η ultrafiltration μεμβράνη μπορεί να λειαθεί για πλυμένος συμβατικά. Η πλύση νερού, η χημική λείανση και η λείανση αερίου είναι όλες διαθέσιμες.

5. Τα προϊόντα μας μπορούν να βοηθήσουν να αυξήσουν τη ροή νερού της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης ώστε να σωθούν τα υλικά μεμβρανών. Με τη βοήθεια ultrafiltration μας sytem, η αποδοτικότητα και η σταθερότητα του συστήματος αντίστροφης όσμωσης θα αυξηθούν.

6. Ultrafiltration μας η συσκευή μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως το νερό. Η διήθηση αδιεξόδων μπορεί να διευθυνθεί όταν η ποιότητα νερού τροφών είναι υψηλή. Εάν η ποιότητα νερού τροφών είναι κακή, η διήθηση διασταυρώσεων είναι διαθέσιμη.

7. Χρησιμοποιώντας μόνο έναν χημικό παράγοντα μικρού ποσού για την προεπεξεργασία νερού, τα discharages προϊόντων μας λιγότεροι ρύποι και είναι φιλικά στο περιβάλλον.

8. Με τη χαμηλή πίεση εργασίας, ο εξοπλισμός UF μας είναι εξοικονόμηση ενέργειας.

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 5

 

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 6

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 7

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 8

 

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 9
 

Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;
Α: Είμαστε εργοστάσιο.
Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Γενικά είναι 5-10 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα. ή είναι 15-20 ημέρες εργασίας εάν η ηλεκτρική ενέργεια είναι 380V, 50HZ, 3phase, αυτό είναι σύμφωνα με την ποσότητα.
Q: Παρέχετε τα δείγματα;
Α: Ναι, και πρέπει μόνο να καταβάλετε την τιμή κόστους.
Q: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;

Α: Payment=1000USD<>, 50% T/T εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από την αποστολή.


Εάν έχετε μια άλλη ερώτηση, pls αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με on-line.

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 10

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 11

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 12

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 13

Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 14Εμπορική βιομηχανική κατεργασία ύδατος συστημάτων 1000000 LPH UF 15

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vera

WhatsApp : +17391819659