1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: XST
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: BFP1.5
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: USD 6000-10000 Per Unit
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη θήκη ή κατάλληλη για αποστολή στη θάλασσα
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μονάδες το μήνα
Όνομα μηχανών: Μηχανή αφυδάτωσης λάσπης, πρέσα φίλτρου ζωνών Κύρια υλικά: Ανοξείδωτο ατσάλι, εμπορευματοκιβώτιο, χάλυβας άνθρακα, SS304, ως απαιτήσεις
Έλεγχος: Αυτόματος Διάσταση: Όπως προσαρμόζεται
Τάση μηχανών: Προσαρμοσμένος Ακαθάριστο βάρος: 1200kgs
Τύπος: Αυτόματη πρέσα φίλτρου ιμάντα Χρώμα: Προσαρμοσμένη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό, τη σε απευθείας σύνδεση στήριξη, την τη εφαρμογή: επεξεργασία λυμάτων, αφυδάτωση λάσπης
πιστοποιητικό: ISO9001, SGS Εξουσιοδότηση: 18 μήνες
Υψηλό φως:

SGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών

,

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών

,

ISO9001 απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών

Υψηλής αποδοτικότητας βιδών Τύπου λάσπης μίνι φίλτρων Τύποι φίλτρων ζωνών Τύπου αυτόματοι

Περιγραφή προϊόντων

 

Ποιος είναι ο Τύπος φίλτρων ζωνών;

Ένας Τύπος φίλτρων ζωνών (BFP) είναι μια απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης συνεχής-τροφών με δύο πορώδεις κινούμενες ζώνες που έχει μια ζώνη αποξηράνσεων βαρύτητας και μηχανικά εφαρμοσμένες ζώνες πίεσης. Οι Τύποι φίλτρων ζωνών έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη πρώτα για την απομάκρυνση νερού του πολτού χαρτιού και έχουν τροποποιηθεί αργότερα για να απομακρύνουν το νερό τη λάσπη απόβλητου ύδατος. Εισήχθη στη Βόρεια Αμερική τα μέσα του 1970 το s, κυρίως λόγω της δυνατότητάς του να απομακρύνει το νερό τη δευτεροβάθμια λάσπη οικονομικά, και οι μειωμένες σε ενέργεια ανάγκες της συγκρινόμενες υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση και κενά φίλτρα. Είναι προς το παρόν ο ευρύτατα χρησιμοποιημένος απομακρύνοντας το νερό εξοπλισμός στον κόσμο.

 

Πώς οι εργασίες Τύπου φίλτρων ζωνών;

Διάγραμμα ενός φίλτρου ζωνών: η λάσπη στη χοάνη τροφών στριμώχνεται μεταξύ δύο υφασμάτων φίλτρων (παρουσιασμένος πράσινος και πορφυρός). Το ρευστό εξάγεται αρχικά από τη βαρύτητα, έπειτα με τη συμπίεση του υφάσματος μέσω των κυλίνδρων. Το διήθημα βγαίνει μέσω ενός αγωγού, ενώ τα στερεά ξύνονται μακριά σε ένα εμπορευματοκιβώτιο.

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 0 

Άποψη προϊόντων

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 11200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 2

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 3

Παράμετροι προϊόντων

 

Πρότυπο BFP1.0 BFP1.5 BFP2.0 Σημείωση
Πλάτος ζωνών (χιλ.) 1000 1500 2000  
Ικανότητα επεξεργασίας 6.5~10.5 12~20.5 18~30 Ανάλογα με τους τύπους λασπών
Συγκέντρωση λάσπης κολπίσκων (S.S15%)
D.S ξηρά λάσπη (kgds/h) 98~158 180~308 240~450 Ανάλογα με τους τύπους λασπών
Περιεκτικότητα σε υγρασία του κέικ φίλτρων (%) 75~85 75~85 75~85 Ανάλογα με τους τύπους λασπών
Δύναμη υπηρεσιών (KW) Η μηχανή για την οδήγηση της ζώνης (έλεγχος συχνότητας) 0,37 0,75 0,75  
Η μηχανή για τη μίξη 0,37 0,55 0,75  
Η μηχανή για thickener τυμπάνων 0,37 0,55 0,55  
Χαμηλότερος συλλέγοντας δίσκος για το πιεσμένο διήθημα Με Με Χωρίς  
Μέγεθος εμφάνισης αναφοράς (χιλ.) Λ 2600 3300 3450 Πρίν διατάζει, παρακαλώ ζητήστε το πραγματικό σχέδιο μεγέθους εγκαταστάσεων
W 1550 2150 2900
Χ 2540 2550 3100
Διάσταση βάσεων L1 Χ W1 (χιλ.) 2100 x1330 2450 x1860 2715 x2420  
Βάρος αναφοράς (κλ) 1100 1600 2850  

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

 

Πλεονεκτήματα του Τύπου φίλτρων ζωνών

Υπάρχουν πολλές φυσικές διαδικασίες χωρισμού παρόμοιες με τον Τύπο φίλτρων ζωνών που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση νερού, συμπεριλαμβανομένων των φυγοκεντρωτών, των φίλτρων κενός-δίσκων, και του Τύπου φίλτρων πιάτων και πλαισίων. Όταν συγκρίνονται με άλλα φίλτρα συμπίεσης, τα φίλτρα ζωνών χρησιμοποιούν τις σχετικά χαμηλότερες πιέσεις. Αν και οι φυγοκεντρωτές έχουν την περιεκτικότητα σε χαμηλότερη υγρασία, το χαμηλότερο κόστος και τις απλούστερες διαδικασίες στην επεξεργασία ουρών άνθρακα, τα φίλτρα ζωνών τείνουν να κάνουν το λιγότερο θόρυβο και να έχουν τους πολύ γρηγορότερους χρόνους ξεκινήματος και κλεισίματος.

Τα φίλτρα ζωνών θεωρούνται απλός και αξιόπιστος, με την καλή διαθεσιμότητα, χαμηλή επάνδρωση, εύκολη συντήρηση και μακρά ζωή. Το φίλτρο ζωνών είναι πιό συμφέρον όταν εγκαθίσταται έτσι ώστε είναι ανοικτό και viewable σε επίπεδο πατωμάτων για την ευκολότερους ρύθμιση και τον έλεγχο. Αυτό υπόκειται φυσικά σε ποιοι φωτισμό και εξαερισμός θα επιτρέψει.

(1) αυτόματος έλεγχος και συνεχής εργασία
(2) χαμηλό ενεργειακό κόστος και μακριά ζωή υπηρεσιών
(3) υψηλή αποδοτικότητα απομάκρυνσης νερού και υψηλό στερεό περιέχον ποσοστό κέικ λάσπης
(4) εύκολες συντήρηση και διαχείριση
(5) χαμηλού θορύβου και λιγότερες χημικές ουσίες
(6) οικονομική και αξιόπιστη, ευρεία εφαρμογή.

 

Εφαρμογή προϊόντων

 
Αιτήσεις του Τύπου φίλτρων ζωνών

Το φίλτρο ζωνών χρησιμοποιείται κυρίως για την απομάκρυνση νερού της εξαγωγής λάσπης και πηλού και χυμού από τα μήλα, τα αχλάδια και άλλα φρούτα, καθώς επίσης και τα σταφύλια για την οινοποίηση, τα φίλτρα ζωνών κ.λπ. χρησιμοποιούνται και municipally και βιομηχανικά σε μια σειρά των περιοχών συμπεριλαμβανομένης της αστικής επεξεργασίας λυμάτων και απόβλητου ύδατος, της μεταλλουργίας και της μεταλλείας, των χαλυβουργείων, των εγκαταστάσεων άνθρακα, των ζυθοποιείων, της βαφής, των φλοιών, καθώς επίσης και των εργοστασίων χημικών ουσιών και εγγράφου.

Οι εφαρμογές ενός φίλτρου ζωνών περιορίζονται μόνο στις λάσπες, τον πηλό ή τα πολτοποίηση φρούτα που μπορεί να επεξεργαστεί. Οι λάσπες από τη δημοτική χρήση περιλαμβάνουν τις ακατέργαστες, αναερόβια αφομοιωμένες και aerobically αφομοιωμένες λάσπες, λάσπη στυπτηριών, μαλακώνοντας λάσπη ασβέστη και βούρκος νερού ποταμού. Στη βιομηχανία, οποιοσδήποτε λάσπη ή πηλός προέρχεται από τα απόβλητα επεξεργασίας τροφίμων, τα απόβλητα πολτού και χαρτιού, τις χημικές λάσπες, τα φαρμακευτικά απόβλητα, τις λάσπες επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτων, και τα πετροχημικά απόβλητα. Αυτά τα απόβλητα μπορούν να περιλάβουν τη μικτή λάσπη, τον ορυκτό πηλό, το ίζημα σκόνης, την επιλεγμένη λάσπη πλύσης άνθρακα, τη βιολογική λάσπη, την αρχική λάσπη, και τον πολτό άχρηστων χαρτιών αχύρου, ξύλου ή.

Μερικοί στόχοι απομάκρυνσης νερού περιλαμβάνουν τη μείωση του όγκου για να μειώσουν τις δαπάνες μεταφοράς και αποθήκευσης, αφαιρώντας τα υγρά πριν από τη διάθεση υλικών οδόστρωσης, που μειώνει τις απαιτήσεις καυσίμων πριν από την περαιτέρω ξήρανση ή την αποτέφρωση, την παραγωγή του επαρκούς υλικού για τη λίπανση, την αποφυγή της απορροής και τη συγκέντρωση όταν χρησιμοποιείται για τις εφαρμογές εδάφους, και τη βελτιστοποίηση άλλων διαδικασιών ξήρανσης. Τα φίλτρα ζωνών σχεδιάζονται συγκεκριμένα για κάθε μια από αυτές τις ιδιαίτερες εφαρμογές και τροφές.

Εφαρμοσμένες βιομηχανίες:

 

1. Κατασκευή εγγράφου, βιομηχανία δέρματος, βιομηχανία προϊόντων ζωικού κεφαλαίου, υδρόβια βιομηχανία προϊόντων, χημική βιομηχανία και βιομηχανία τροφίμων.
2. Επεξεργασία συγκέντρωσης λάσπης και επεξεργασία απομάκρυνσης νερού για το δημοτικό υπόνομο, εγκαταστάσεις διευκρίνισης νερού.
3. Χωρισμός της χρήσης της βιομηχανίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας, της ορυκτής βιομηχανίας κ.λπ.

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 41200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 5

 

Συσκευασία και αποστολή

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 6
1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 7

1200KGS απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών 8
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vera

WhatsApp : +17391819659